Profil

Profile

Gadstrup Bustrafik er startet helt tilbage i 1962

I 1978 købte Ib Jensen så firmaet. Ib lagde fornuftig ud med kun 3 busser til at starte med. Siden da, ja faktisk de sidste 33 år, har udviklingen været helt fantastisk for Gadstrup Bustrafik. I 2010 blev firmaet omdannet til A/S, hvor den ene søn, Kim kom med ind i firmaet – han har dog været med de sidste 12 år, og her i 2011, har den anden søn Tom (5 min. ældre end Kim) – startet Nord & Syd Rejser, hvor han vil være agent for os, og markedsføre vores ture.

Igennem mere end 40 år, har Gadstrup Bustrafik opbygget en erfaring med opgaver der spænder bredt over mange forskellige transporter.

Som eksempel kan nævnes:

Turistkørsel
Forretningskørsel
Foreningskørsel
Skolebuskørsel
Rejsebureaukørsel
Skikørsel og meget, meget mere.

Gadstrup Bustrafik har altid sat en ære i veluddannede, organiserede og uniformerede chauffører, hvor sikkerhed, service og hjælpsomhed kommer i første række.

Gadstrup Bustrafik A/S har i dag busser til alle formål, hvor vi bestræber os på, at imødekomme vore kunders behov.

Vi glæder os til at møde dig og dine kunder – kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på netop din virksomheds behov.

Med venlig hilsen

Kim Jensen
Ulla & Ib Jensen 

Incoming kørsel på Sjælland med den bedste service.
Med vores incoming kørsel på Sjælland sørger vi for, at du kommer sikkert og komfortabelt fra lufthavnen, skib eller hotel og til din ønskede destination.