Bustransport Sjælland

Bustransport Sjælland; vi klarer alle efterspørgsler med smil

Bustransport med os foregår med en eller flere af vores kvalitetsmæssigt gode busser. Vi har både almindelige busser og minibusser med og uden lift, hvilket giver os stor fleksibilitet i vores udbud af bustransport. Vi har i egne busser plads til i alt 390 passagerer og kan dermed arrangere bustransport på og uden for Sjælland til både større og mindre selskaber. Vi sørger for bustransport i form af selskabskørsel, udflugter på Sjælland og resten af landet, grupperejser, institutionskørsel, handicapkørsel og meget andet.

Kontakt os og lad os tage en snak om dit behov for bustransport. Uanset om der er tale om mindre ture på Sjælland eller lange udlandsrejser, kan vi med stor sikkerhed strikke en god løsning sammen, der tilfredsstiller dit behov for bustransport. Med os vil du opleve sublim køreglæde. Vores kompetente og venlige chauffører sørger for den bedste service, sikkerhed og komfort ved bustransport på og uden for Sjælland

 

Incoming kørsel på Sjælland med den bedste service.
Med vores incoming kørsel på Sjælland sørger vi for, at du kommer sikkert og komfortabelt fra lufthavnen, skib eller hotel og til din ønskede destination.