Udflugter og rejser i 2020

Mors 4 dage den 2/8 > 5/8 2020. 

Dag 1: Vi besøger Sæby Brunkulslejer, hvor vi får en rundvisning med efterfølgende frokost i Sæbyhus. Herefter kører vi videre til vores hotel Pinenhus v/Limfjorden, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. 

Dag 2: Rundtur på Mors med guide. Vi besøger bl.a. Fossil & Molermuseet og får en let frokost med kaffe og æblekage til dessert på Feggesund kro, inden vi stille og roligt kører mos syd Mors, med stop v/Hanklit. Vi gør holdt i Nykøbing M., hvor der vil blive lidt tid på egen hånd, inden vi returnerer til hotellet.

Dag 3: I dag skal vi besøge øen Fur. Vi starter med rundvisning på Fyr Bryghus og 2 x smagsprøver. Herefter kører vi til Fur Færgekro, hvor frokosten venter. Efter frokost skal vi på ø-tur med guide John Brinch, som er blind og også museumsinspektør. John er en professionel formidler hvor du får en cocktail, der er blandet af faglig viden og en stor jysk lune. Vi returnerer til Fur Færgekro, hvor eftermiddagskaffen venter. 

Dag 4: Vi kører til Hanstholm, hvor vi ser Bunkermuseet, samt får en lille køretur med museumsbanen. Fra Hanstholm kører vi via Nørre Vorupøre strand, hvor vi gør et lille ophold, så man kan gå ned på stranden og se, hvor de trækker fiskekutterne op på land. Herefter kører vi til Agger Kro, hvor frokosten venter. Efter frokost kører vi mod Sjælland, og gør et stop ved Café Bælt’stedet, hvor vi får lidt aftensmad, inden vi kommer hjem.

Pris pr. pers. i D.værelse: Kr. 3895,00  – Pris pr. pers. i E.værelse: kr. 4645,- Prisen inkluderer: 3 x overnatning med morgenmad, 4 x frokost, 4 x aftensmad, entre til nævnte arrangementer, guide dag 2 + 3, samt bustransport i 4 dage. Drikkevarer alle dage for egen regning. 

Tilmelding på tlf. 46190094 – eller Email: info@gadstrup.dk

 

Den 19/8: Endagstur i Morgen Korchs fodspor på det smukke Nordfyn Guiden møder os ved Morten Korch museet, hvor vi hører om den folkekære forfatters liv og arbejde. Derefter går turen til Kærsgårds Gods, hvor vi ser den store samling af gamle hestekøretøjer, kareter og landbrugsmaskiner. Vi ser det imponerende sadelkammer og de flotte heste, der stadig bliver spændt for de smukke vogne. Der køres af den smukkeste Morten Korch rute på de nordfynske veje til Bogense, hvor vi spiser middag, og hvor der vil blive lidt tid på egen hånd. Herfra kører vi bl.a. forbi Harritslevgård, hvor I hører historien om den gamle røverborg, inden vi ankommer til Kongsdal Have, hvor vi skal have “bus-kaffe” med kage til. Herefter går turen hjemad, med hjemkomst ca. kl. 18.30                 Pris pr. pers.: Kr. 725,00 – Vi har flg. opsamlingssteder: kl. 06.20 fra Viby Sj. > 06.30 fra Gadstrup v/Gnisten – 06.50 fra Ny Østergade, Roskilde > 07.10 fra Havdrup St. > 07.30 fra Ølby St. v/Netto. Tilmelding på tlf. 46190094 – eller Email: info@gadstrup.dk

 

Den 3/9: Tur til Lolland, hvor vi skal opleve Skandinaviens største vineri. Vi får fortalt om deres forskellige vine, deres specielle processer og metoder de benytter, samt smage og dufte til vinene. Herefter køres til en hyggelig restaurant, hvor der venter en 3 retters menu. Efter spisning, kører vi til Nordeuropas største privatejede have – 55000m2 – med plantesamlinger. Vi er hjemme igen ca. kl. 18.30 – Pris pr. pers.: 590,00       Tilmelding på tlf.: 46190094 – eller Email: info@gadstrup.dk

 

Incoming kørsel på Sjælland med den bedste service.
Med vores incoming kørsel på Sjælland sørger vi for, at du kommer sikkert og komfortabelt fra lufthavnen, skib eller hotel og til din ønskede destination.